Tuinier Blog
You Are Reading
Ga voor die grote poster!
0

Ga voor die grote poster!

Denk je altijd groots? Is het pas voor je van tel als het wat formaat heeft? Of misschien heb je in je interieur of exterieur simpelweg heel wat ruimte op te vullen? Met een grote poster kun je alle vakjes aankruisen. Een grote poster vormt een blikvanger, is in XXL-formaat verkrijgbaar en past in elke tuin. Haal dus jouw grote poster in huis en ga mee met de trend.

Een grote poster is multi-inzetbaar

In een grote tuin heb je decoratie van formaat nodig. Vaak is het echter lang zoeken naar het geschikte item. Met een grote poster zit je altijd goed. Een grote poster komt perfect tot zijn recht tegen een muur, maar kan ook als losstaande decoratie gemonteerd worden. Grote posters zijn verkrijgbaar met verschillende montagemogelijkheden. Een houten frame, ringen, aluminium of zelfklevend. Er zijn heel wat leveranciers die tal van opties aanbieden. Met een grote poster kan je dus alle kanten uit.

De grootste posters voor binnen & buiten

Hoe groot een grote poster is? Wel, ook dat bepaal je bij kwalitatieve leveranciers vaak helemaal zelf. De foto op een grote poster wordt geprint, dus het is wel belangrijk dat je foto van goede kwaliteit is. Er zijn steeds heel wat stockafbeeldingen die je op je grote poster kunt laten drukken, maar ook een eigen foto is mogelijk. Op heel wat websites kun je je eigen foto opladen en vervolgens op je grote poster laten drukken. Een grote poster kan trouwens enorme proporties aannemen. Denk maar aan een formaat tot wel tien meter breed. Let op, niet bij alle leveranciers is de kwaliteit even goed, dus zorgvuldig selecteren en de reviews erop nalezen is aangewezen.

Grote posters vergen amper onderhoud

Een grote poster betekent niet meer onderhoud. Ook grote posters zijn voorzien van een coating zodat ze niet scheuren en bestand zijn tegen UV-licht. Grote posters trotseren weer en wind en om ze schoon te maken is niet meer dan een sopje nodig. Winter en zomer kan een grote poster in je tuin blijven hangen, waardoor je optimaal geniet van je investering. Een grote poster valt niet moeilijker te onderhouden dan kleine exemplaren.

Ben je op zoek naar een decoratiestuk dat je tuin uitstraling geeft en uniek maakt? Dan is een grote poster het overwegen waard. De kostprijs is beperkt en je hebt er gegarandeerd jaren plezier van. Kies voor een kwalitatieve leverancier met een ruim aanbod en ga voor die grote poster in je tuin. Het vormt een geweldig gespreksonderwerp tijdens die gezellige dagen en avonden in je tuin.