Tuinier Blog
You Are Reading
Met deze drie beelden geef je je tuin een leuke make-over
0

Met deze drie beelden geef je je tuin een leuke make-over

Als het aankomt op het decoreren van je tuin, dan denk je al erg snel aan het uitzoeken van de juiste planten. En misschien heb je een leuke loungehoek in de tuin, waardoor je ook nog snel een paar kussentjes voor op de bank in gaat kopen. Maar heb je ook al een keer gekeken naar het grotere geheel? Het kopen van een tuinbeeld kan bijvoorbeeld de ideale verrijking zijn in de tuin. We geven je alvast drie handige tips over de beelden die perfect tot hun recht gaan komen bij jou in de tuin.

Kies voor decoratieve betonnen tuinbeelden in de tuin

Op het gebied van betonnen tuinbeelden, is het aanbod vandaag de dag enorm. En dat is ook niet zo gek, want de tuin moet helemaal aansluiten op je persoonlijk smaak. Het is immers het verlengstuk van je woning. Dit betekent dus ook dat de tuinbeelden perfect overeen moeten komen met de sfeer en de stijl die je in het interieur terug laat komen. Het is dus altijd een erg goed idee om je wat verder te gaan verdiepen in het aanbod dat er te koop is.

Een klassieke look met een beeld van een paard

Heb je er bijvoorbeeld al eens een keer over nagedacht om een beeld van een paard in de tuin te laten plaatsen? Dit zorgt meteen voor een erg luxe, klassieke en elegante look. Maar het is natuurlijk ook de perfecte investering als je zelf een groot liefhebben van paarden bent. Dankzij het diverse aanbod op het gebied van de afmeting en het design, is er ook voor jouw tuin een perfect beeld te vinden.

Maak dat ene hoekje in huis compleet met een Mariabeeld

Een Mariabeeld werd van oudsher natuurlijk door gelovige mensen in de tuin geplaatst. Maar vandaag de dag heeft het ook zonder twijfel een hoge decoratieve waarde gekregen. Ideaal om bijvoorbeeld neer te zetten op een leuk gietijzeren tafeltje of langs het looppad naar de achterdeur van de woning. Net zoals bij het beeld van het paard, is er ook voor en beeld van Maria enorm veel mogelijk op het gebied van kleur en de afmeting. Het is dus de hoogste tijd om het complete aanbod met elkaar te gaan vergelijken. Hierdoor heb je binnen no time het ideale design gevonden.