Tuinier Blog
You Are Reading
Altijd groener gras dan de buren met kunstgras
0

Altijd groener gras dan de buren met kunstgras

Hecht jij veel waarde aan het hebben van een mooie tuin met een strak gazon? Of sta je juist onder druk omdat jouw buren dat wel hebben en jij niet? Geen zorgen, met kunstgras haal je het maximale uit jouw tuin en kun je echt zeggen dat jouw gras groener is dan dat van je buren.

Wat is er zo fijn aan kunstgras? Allereerst, kunstgras lijkt ontzettend echt. Er zijn veel soorten kunstgrassen. De grassen in de wat hogere prijsklasse zijn echt niet meer te onderscheiden van echt gras. Deze grassen hebben lange halmen en zien er zeer natuurgetrouw uit. Ook zijn ze mooi groen. Onderling blijven er verschillen zitten natuurlijk, dus jij kunt als koper altijd nog voor een frisser of juist donkerder gras gaan. 

Kunstgras is ten tweede laag in onderhoud. Je hoeft je nooit meer te maken om droge, natte of juist koude weersvoorspellingen, jouw gras gaat lekker op al het weer. Zeg maar dag tegen het urenlang maaien, sproeien en wieden van je tuin. Zolang je je gras schoon houdt van blaadjes, takjes en ander vuil is er eigenlijk verder weinig werk aan jouw tuin. Nu kun je heerlijk genieten vanuit je luie stoel van alle buren die zich met moeite weer zetten tot het maaien van hun tuintje. 

Zowel door kinderen als door dieren kan er lekker gespeeld worden op kunstgras. Kunstgras is veilig in gebruik en voelt niet hard aan. Kunstgras kan ook zeker tegen een stootje. Hierdoor heb je met kunstgras geen last van slijtplekken, kale stukken of modderpoelen in je tuin. Kunstgrassoorten zijn in Nederland altijd gecertificeerd en vrij van zware metalen en bevatten geen lood en cadmium. 

Wil jij zorgeloos in een prachtig groene tuin zitten en de blikken van je buren aanschouwen? Ga dan eens langs een kunstgras groothandel, zoals die in Haelen van TopKunstgras.nl. Wie weet ligt er dan bij jou binnenkort ook wel het groenste gras van de buurt!